Čistilni servis Bonami Ljubljana

 

Čistilni servis Bonami iz Ljubljane - čiščenje poslovnih prostorov, stanovanj, hiš, ...

 

 

Čistilni servis Bonami prevzame skrbi za čistočo vašega doma ali pisarne

 

Čiščenje je del našega vsakdana, je neizogibno opravilo, saj se vsak človek naj bo to doma ali na delovnem mestu ne počuti dobro v razmetanem, umazanem, prašnem prostoru.

Naj te neprijetne skrbi in opravila za vas prevzame Čistilni servis Bonami iz Ljubljane. Poskrbeli bomo, da bo prostor, kjer se zadržujete, čist, urejen, skratka da se bo vse svetiilo.

pomivanje oken

pospravljanje hiše

Za opravljeno storitev čiščenja od nas prejmete uraden račun!

 

Čistimo vse: stanovanja, hiše, poslovne prostore, trgovine, lokale, ...

Čistilni servis Bonami se ukvarja s čiščenjem stanovanj, čiščenjem poslovnih prostorov, pisarn, ordinacij. Vaša odločitev je samo, ali potrebujete enkratno, dnevno, tedensko, mesečno ali generalno čiščenje.

Poleg tega vam nudimo tudi likanje perila. Vi pripravite čisto perilo, mi ga odpeljemo in zlikanega dostavimo nazaj, na vaš dom.

 

Cenik čiščenja poslovnih prostorov

  • čiščenje s čistilnim priborom in čistili: 13 € / h
  • generalno čiščenje: 14 € / h
  • ročno in strojno čiščenje: 16 € / h

 

Enkratna generalna čiščenja se zaračunajo po opravljeni uri enega delavca, čiščenje oken 14 / hDDV ni vključen v ceni. Za natančno določitev cene je potrebno opraviti pregled poslovnega prostora ali stanovanja. Cena se oblikuje glede na specifičnost dela, vrsto nečistoč, velikost površine, in pogostost čiščenja.